Noteflight

Jeg bliver mere og mere vild med dette nodeskrivningsprogram. Jeg har længe leget med den gratis version, men her kan man kun have op til 25 filer. Jeg har nu købt crescendo-versionen (ca. 285,- om året). Her har man så mulighed for gratis at downloade et ganske lille plugin, som installeres på computeren. Herefter kan man så koble sit midikeyboard til og indspille via dette. Det kræver dette lille plugin på hver maskine, men så virker keyboardet også. Filerne gemmes selvfølgelig online i programmet – jeg slipper for at tage dem med rundt. De enkelte filer kan deles via et direkte link og kan eksporteres i musicXML, hvilket er et musikformat, der kan læses i de fleste andre musikprogrammer. Det er utrolig nemt at anvende – måske ikke så velegnet til de helt store setups – men til små sessioner, hvor man lige skal vise et enkelt nodebillede.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.